dijous, 12 de novembre del 2009

cadència

No puc evitar evadir-me segons quins moments que jo no vull viure, que mereixerien un cop damunt la taula i un sermó -profà-, un toc d'atenció, un reinici, un "pobret, que ets de curt". El calcetí es gira, no hi ha volta de fulla, i és fàcil donar ordres si el teu despatx té més sales que ca meva. 


PD: La llista de planetes té ara cadència imperfecta i ja ningú no sap on és Plutó. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No sé on és Plutó però convindria saber-ho per si ens vingués la idea d'anar-hi. Imagina que un dia el calcetí no es gira i la cadència esdevé perfecta. Llavors hauríem de resaber on és Plutó, no hi ha volta de fulla.

Anònim ha dit...

M.J. Me Jode (no?)

es 6 vol dir moltes coses ha dit...

Jo vull dir que de cadències no me n'entenc. De regalos amb espais en blanc per futures fotografies, sí. Gracis i besos a sa pervertida que mos ha unit. ;)

sa teva germana ha dit...

Sempre solc entendre lo que escrius i per què. Aquesta vegada no massa, però igualment m'ha agradat.

Anònim ha dit...

Ja t'ho contaré, Joana, ho entendràs tot d'una.

Ah, jo també envii bessos a sa pervertida.

Segons voltros, una pervertida... ha dit...

Mirau, mirau, mirau...sí, a sobre, sa pervertida seré jo...no te fot! Perdonau, espais en blanc per futures fotografies, no me va bé...per actuals, eterns i indestructibles records d'unes vivències mai imaginades...qui m'ho hagués dit a mi...sa que se tapava es nas perquè no se li escapessin ses idees i sa que deia:un moment, no ho estic entenent...quines dues èpoques tan ben fusionades en una...no sé si m'entendreu però jo ja m'he entès...i, sí, desitj que es meu nom sigui heretat...jajajaja
Vos estim!!!